Followers

Tuesday, December 27, 2011

SAYA RINDU ADIK SAYA....!!


Hye hyee...
saya rindu adik saya Puteri Qistina Syakira..
okk dulu adik kecil lagi kan.....
tapi sekarang abang tengok..adik sudah besar..walaupun umur adik da masuk 4 tahun..adikk sudah pandai membaca..mengira..kuat berleter,terlebih rajin... sudah pandai nakk ini.. itu yang nuhh laaa...macam2.... penat taw takk..!!!haha
ye laa.. ada adik yang kecil sorang nie je..sudah semestinya yang sorang nie lah aku paling sayang . . adik2 yang lain sudah besar gajah daa....haha!!

semasa umur adik 3 tahun lebih (sudah pandai main make up ..ikat2 rambut..pose depan cermin . .
kira normal laa tu kan sebab dia perempuan..hehe

^
^
^
okk sekarang adik sudah besar msuk umur 4 tahun ..kena rajin membaca lagi taw..suruh alid ngan umi ajar adik
okk sayang..jangan nakal-nakal ..jangan suka wat perangai lagi...orang nak wat keja pun dia pun sibuk lah kan...cakap x berhenti..Pot pet pot pet..
rajin-rajin kemas rumah laa naa..naaa

okk..dah lama sangat aku x balik rumah..begini lah jadinya..
okk cukupp ..!
daa sampai ke laut nie ak mengarut sorang-sorang... macam lah adik aku dengar apa yang aku cakap nie..hehe
okk lagi seminggu ak nak menghadapi final exam
wish me luck yaa..!
okk masa untuk menyibuk kan diri..bajet tengah belajar rajin-rajin nihhh
ok bye!!
BY
HARI INI DAN SEMALAM

9 comments:

shazatul shifaa zulaikha zulkifli said...

gudluck finale :D

fauzany! said...

hey ! goodluck final :)

Akmal said...

okay... ini comel... :)
best of 4 ur exam...

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

YATZAKIE said...

nama adik kamu nak sama nama baby saya..hehe

LidiaSuraya said...

goodluck yaw... :)

laskar pelangi said...

comelnya adik dia:)



goodluck :)

Aween Md Zahir said...

selamat bersesak napas dgn final xm :)
gudluck ! doakan sy gaks, oyeah ~!

*adik anda sgt kiut, moga besar nt jadi seorang yg solehah,,aminn

Sayed said...

haha... cute...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...