Followers

Friday, May 20, 2011

HAPPY CONVOCATION DAY!



Tanggal 18 MEI 2011 merupakan hari paling bersejarah bagi aku dan rakan-rakan seangkatan untuk diraikan dalam Istiadat Konvokesyen UITM yang ke-74,Uitm arau Perlis. Alhamdullillah setelah 3 tahun aku menuntut ilmu dan menghadapi pelbagai dugaan dan rintangan akhirnya ak berjaya menamatkan zaman pengajian Diploma Pengajian Sukan di UiTM Arau Perlis.


Life must go On,,even aku dah habis diploma sekali pun,aku mesti meneruskan pengajianku kerana aku tahu kedua ibu bapaku mengharapkan kejayaan daripada aku. Masa pun dah berlalu,masing-masing perlu memilih jalan sendiri mana yang hendak dituju berbekalkan kelayakan yang ada, semua perlu tahu apa yang ada dalam diri sendiri untuk terus maju ke hadapan...bagi aku sendiri aku memilih untuk menyambung pengajianku di bidang Ijazah Sarjana Muda Sains Sukan di Uitm Shah Alam sekarang....


ok berbalik kepada cerita konvokesyen kali ini..
alhamdullilah segalanNya berjalan dengan lancar..terima kasih kepada kedua ibu bapaku iaitu umi dan walid yang sudi datang memberi penghargaan..thanks so much!



terima kasih ayahanda& bonda


kalut ja nak suruh beli bunga puteri qistina nie..hehe
terima kasih lagi~


Istiadat konvokesyen uitm yang ke-74
awesome!


bersama-sama rakan seperjuangan~





Okk..tamat sudah cerita diploma,lets focus on degree plak yaa...aku kena
pulun..pulunn dan pulun lagi....
masih banyak yang perlu aku dipelajari dan HIDUP perlu diteruskan kerana masih ada perjuangan yang masih belum selesai.....~




by HARI INI DAN SEMALAM

9 comments:

Asma Amira said...

wow!!!
congrats :D
xsbar rsanya nk grad jgk..huhuu

Cik Farah said...

tahniah! gudluck untuk degree pulak.. =D

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

tahniah! :)

Anonymous said...

Tahniah.......
Saya harap saya dapat masuk u n dpt wt mak n abah saya bangga n senyum mcm umi n walid awk ..insyaallah!!

iskandarzulkarn9 said...

thankx you very much!

mr.syazwan said...

tahniah2...

hehehe

sama lak kita konvo ye

cume lu awal sehari je.. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

~ said...

congrate megat ~

si ngokngek said...

congrats...syoknya bunga banyak2..grrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...