Followers

Monday, January 24, 2011

SIAPAKAH ORANG YANG RAPAT DISEKELILING ANDA...??

Salam...hye semua..!!
sedar atau tidak..dah nak masuk 3 minggu dah kan aku kat uItm shah alam nie..terasa cepat betol masa berlalu...


Hidup sebagai seorang pelajar,semestinya rintangan dan cabaran akan melanda seseorang sebagaimana aku ini..
ada kalaNya stress dengan "kerja rumah" yang bertimbun-timbun..stress dengan kewangan..keadaan semasa yang semakin sibuk+traffic jammed tiap-tiap hari menyukarkan lagi keadaan aku..
tapi aku sedar..aku tidak boleh patah semangat..kerana mak dan bapak aku mengharapkan kejayaan aku untuk berjaya..segala pengorbanan mereka akan aku penuhi dengan kejayaan..insyallah..(terharunya aku)...hehe








berbalik kepada tajuk entry aku....

BIla ditanya.."siapakah orang yang paling rapat disekeliling anda....?
sudah semestinya ada yang  menjawab " teman@rakan" anda kan..kerana mereka lah orang yang paling rapat ...

susah senang..masalah..gosip-gosip panas pasti kita akan berkongsi dengan member-member punya..ini seriusss!!haha

berikut adalah member-member aku..aku pilih secara rawak jep..kalau nk diceritakan semua..sampai esok pun tak habis..
check it out k...hehe



nama sebenar..Roy ikhwan bin rosli..
~seorang yang pandai dalam bab masakan..
maklumlah mak dan bapak dia tokey kedai nasi kerabu..hehe
~masih single dan available..haha



nama sebenar..Mohd Hafizi bin Saad..
dipanggil "Mat sirat"sebab dia orang pulau langkawi yang tinggal di padang matsirat..hehe
~seorang yang romantis..mulut manis...orang yang paling bahagia antara kami...
sebab itu dia punya status sudah "in relationship"..
haha



 nama sebenar >Shahelmy shahuri..
dia orang penang,seorang yang pandai bercerita..
bagi aku dia lah orang yang paling kelakar(pandai wat lawak..memang anda x kan boring kalau lepak ngan dia..hahakk
~dia masih single and available..hehe




Nama sebenar..Aizat Mohd Nasir..dipanggil "Mapley"..sebab dia punya tuu bahayaa..hahakk
dia punya style macam artis hujan babe!
jadi vokalis+men drumb pun boley..
~orang yang paling kuat ketawa..
~dia punya status sudah "inrelationship"




last but not least......



Ini adalah aku..penulis blog HARI INI DAN SEMALAM


hehe(poyo je kan..nak jugak masuk dalam gambar..haha..
tetapi betul kan persoalan yang aku utarakan tadi...
"rakan" disekeliling kita merupakan teman yang paling rapat dengan kita..kan..kan...??
jadi sebaik-baiknya..kita perlu menghargai orang yang baik disekeliling kita...
bak kata pepatah" berkawan biar beribu..dan bercinta biar seorang "
kan..kan...??
tapi kan..nak cari seseorang nak bercinta tuu lah susah kan...haha..


ok2..oppss..opps!!cukupLAH  setakat ini cerita daripada
HARI INI DAN SEMALAM..hehe (mengarut je banyak)..haha
kalau panjang-panjang sangat pasti ada yang tidur nanti...
hehe






by HARI INI DAN SEMALAM
  






10 comments:

MiSS NieSa said...

smart semua... hahaha...

::FAIZ FARISH:: said...

best entri mcm ni... hargai kawan

iskandarzulkarn9 said...

thankx....~
hehe

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

nice entry...suke sgt..untung bila ad kwn yg btul2 memahami...tp npe lah liya ssh sgt nk jmpe kwn yg mmahami liya kn..hmmm tp entry nie mcm nk carikan jdoh untuk mmbe pn ad..hahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

yang mana single tu perkenalkan la kat aku haha..

Eda said...

setuju...rakan sekeliling kita adalah teman yg paling rapat dgn kita..=)

hisham hashim said...

aku takde ponnn?

husna yg suka pada muzik said...

senior....tlong kenalkan seseorg pada saya bley?hehe

Anonymous said...

tolong bg tau shahelmy bin shahuri..
ada sseorng sedang rindu sgat2 kat dia...smpai bila2...walau dia kat mana pun..

mieAnA89 said...

tolong bg tau mie..ada org yg sgat rindukan dia..smpai bila2..
realy miss him..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...