Followers

Wednesday, January 19, 2011

KANAK-KANAK RIANG DI i-CITY SHAH ALAM..~

Pantang tinggal blog bersawang ckit..pastu mesti ada manusia yang nak suruh jugak aku menG-update blog ini hari-hari..tunggu je lah sampai esok malam ke kan..
tlong bawa bersabar ckit..haha..
terima kasih kerana menghargai cerita aku ini..hehe..
tetapi apa yang menarik entahlah..sedangkan blog aku ini hanyalah ngomelan aku semata-mata..aku bukanlah seseorang ahli sasterawan yang pandai bercerita..dulu penulisan BM direct kantoi taw..hahakk..

berbalik kepada tajuk entry aku diatas adalah...
Pada hujung minggu yang lepas..aku bersama member2 classmate aku ni ada menjejakkan kaki ke i-city shah alam...
ada orang cakap beshh..sebab bleh tengok pokok yang ada lampu-lampu..
sudah semestinya kalau anda menjejakkan kaki di sini,mesti camera wajib dibawa punya kan..kan..??
kelihatan ramai orang disana..kebanyakan pengunjung adalah terdiri daripada keluarga..gurl..couple..jepp..

tetapi bagi aku dan member aku nih, berkata " tiada apa yang besh pun"
di i-city shah alam nih..so,boring u know...??series...!!
haha
maybe jiwa kami lain kot kan..coz hati kami semua keras...

x masuk langsung dengan keadaan taman-taman yang berlampu nih..macam mat jambu ja dok mai lepak sini
(padahal dalam hati masing-masing ada taman bunga..)...haha

jalan-jalan sana sini..pandang kiri dan kanan..mesti ada saja manusia yang posing semart...wat pala cun lah...style gedik lah konon kan..hehe

tanpa ditunggu-tunggu..kami pun termasuk lah dalam golongan yang posing semart itu...hahaha
bajet semart lah konon kan....hehe


 
kanak-kanak riang bermain-main di taman..haha...
maklumlah..kami semua kan masih kanak-kanak kecil..
bisa juga untuk gedik-gedix macam orang lain...haha







by HARI INI DAN SEMALAM

7 comments:

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

tak best kan i-city nie..dah bosan dah...huuuu

iskandarzulkarn9 said...

yurppp..bosan ouhhhh..
ktowg smpai x tahu nk wt pa lama2 kt situ..
haha

MiSS NieSa said...

I-City...
Lampu banyak ..
Kalo bawak budak kecik die ske ar...

Eda said...

haaha...gambar x bleh blah lentok2 kepala...hihi

::FAIZ FARISH:: said...

Pic no 1, tangan tu.. takleh blah. hahahaha

harnani harun said...

dlu free je..skrg cekik drh...cehh

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...