Followers

Friday, January 7, 2011

SAYA SUDAH SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH...~

SALAM...
hye..hye..semua..
Rindu aku tak..?mesti x rindu pun kan..haha
anda apa khabar..?sihat..?
aku disini baik-baik sahaja...(terlebih sihat taw x..!!)..haha
rasanya sudah lama ku biarkan blog aku ini sampai dah bersawang-sawang sangat nihh kan..hehe..
Minta maaflah..sebenarya aku makin sibuk..sibuk..dan tersangat sibuk sekarang..dah macam mengalahkan atok yang ada cucu 10 orang..tapi apa aku boleh buat,,aku tetap cool jep..layan je lah dengan keadaan semasa kan..
rasanya sudah seminggu aku berada di sekolah baru aku ni iaitu di UITM SHAH ALAM dalam bidang SARJANA MUDA SAINS SUKAN
macam-macam dugaan yang aku terima..serabut..janggal..seronok pun ada..dan yang paling best sekali aku berada di negeri orang..maklumlah sebelum nih kan..kerja aku hanya di rumah bersama keluarga tersayang kan..
bila dah duk jauh dari keluarga..aku kena lah belajar hidup berdikari..
Seperti biasa rutin harian ku sekarang hanya ke kelas kuliah..tiap2 pagi menaiki bas..balik pun naik bas..dan yang paling aku tak tahan sekali..
Cuaca di Shah alam ini amat panas ouhh!!aku punya kulit memang dah gelap dah nih..
Sudah semestinya kulit aku bertambah hitam..hahak....tapi kalau orang lelaki kulit hitam ok kan..kan..?boleh pakai fair n luvely nanti..hihikk..(gedik plakk..hehe)

disebabkan kehidupan aku yang semakin bz sekarang..maka disini aku akan jarang-jarang sekali update BLOG HARI INI DAN SEMALAM INI..
jadi anda diharap bersabar lah ye..(bajet macam artis plak aku nih kan,,)hehe
sudah semestinya fokus aku sekarang hanya kepada pelajaran..
soal jodoh..?aku rasa biar dulu lah kot kan..kan..nanti ada lah yang datang tuu..hehe..oppsss!!



by HARI INI DAN SEMALAM

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

belajar rajin-rajin,okei
(: all the best..

Kuasai minda said...

Semoga dapat terus berjaya dalam pelajaran.
Ingat ibu dan ayah tersayang di kampung, semoga ia terus menjadi semangat kepada kejayaan yang bakal dicapai nanti...

harnani harun said...

:-).....

nulhazwany abdul malik said...

aik tetiba terselit pasal jodoh.. haha

panas sikit tak pe. guna garnier la.. ngee btul2.. lelaki kulit sawo matang nampak cool. aha ^^

Eda said...

blaja rajin2 yea...jgn men2 masa kat U ni..waktu ni la paling banyak cabaran sebab tak macam kat skolah..;-)

Afzainizam said...

,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salam kenalan dari kami moga kami dapat respon baik dari blog kamu yerrr

Rajin adik rajin
rajin lah belajar
bila besar nanti bleh tunjuk ajar
ayah ibu gembira selalu
melihat adik ku rajin baca buku

::FAIZ FARISH:: said...

suka komen Afzainizam...

De'din said...

selamat berstudy !
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...