Followers

Friday, November 5, 2010

BANJIR..ohhh+++++

BANJIR OH BANJIR...!!
woww!!banjir tahun ini adalah yang terburuk di utara dalam sejarah tanah air.
setiap musibah yang berlaku ke atas kita, kita patut terima dengan redho..kerana setiap kesulitan,dugaan yang diterima adalah ujian daripada allah swt..

OMG!!rumah saya pun dimasuki air ohh++bukan sikit..tp banyak sangat..can u imagine..?padang golf yang ada belakang rumah saya tu dah mcm laut daa..
walaubagaimana kesulitan yang berlaku ke atas kita..kita kena enjoy  menghadapi kesulitan di dalam banjir..
Bila kita gembira,hati kita automatik akan jadi senang hati...kan..kan...??
betol x apa gua cakap td..??ehh..apsal x dak orang jawab pun..?x kan semua dah tenggelam kot..??
hahahaa..

ok..let's check it out my pictures on the flood~


 inilah keadaannya bila keadaan dah banjir.segala yang kering akan menjadi basah
tetapi yang basah tetap akan kering..



dengan kreativity yang ada...kami menggunakan sumber yang percuma dengan guna batang pisang sebagai rakit..
saya pasti rakit pisang ini tidak akan dapat dijual di kedai..
confirm..??
tp layan ouh naik menatang nihh..
anda jangan risau,kerana ia amat stabil..

eh..eh..apo yang gua merapu nihh..adehh!!
tu lah..dah masuk ayaq banyak sangat dalam kepala aku nihh..
adeh sekali lg...hik3...






bila dah banjir..ini lah hasilnya...haha





ada masalah anai-anai..?plzz call me later ok..
p/s:gua lari dari buaya darat nihh




keadaan rumahku.
alhamdullah masih ok lg..
stabil..kukuh..hehe



ayaq naik ouhhh..huhu



saja wat posing style..hahakk


 ini jalan rumah saya..
anda tahu jalan ini x..?
plzz laa sila melancong ke kepulauan Aloqstuckland



P/S: kita perlu ingat,segala bentuk musibah yang berlaku kepada kita adalah datangnya daripada ALLAH SWT.
setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya..



HARI INI DAN SEMALAM

BY MEGAT ISKANDAR ZULKARNAIN




11 comments:

ubi said...

hahaha...kat uitm dah jadi pulau da...

iskandarzulkarn9 said...

kepulauan araustralia...
hahhaha

zacky ~786~ said...

perrgghh .~

iskandarzulkarn9 said...

rilex lah..jgn duk wt terkejutt..
hehe

♥CIK SHA♥ said...

datang sini dari blog kakak kamu nak tengok gambo banjir..heee..^_^

iskandarzulkarn9 said...

ouhh..yaaa..
ok2..thankx..
ur welcome~

husna yg suka pada muzik said...

seronok nmpk...hahaha...

iskandarzulkarn9 said...

stiap musibah yang datang..kta kena enjoy ja..
then baru kita akan rasa tenang...
kan..kan..??hehe

husna yg suka pada muzik said...

yey..betul tue encik hari ini dan semlam

iskandarzulkarn9 said...

yaa..btol2..hehe
thankx 4 viewing my blog...
cik husna yg suka pada muzik..~
u r welcome~

husna yg suka pada muzik said...

hehehe...tq sbb follow belog husna yg suka pada muzik..selamat dtg...sila tinggalkan komen anda yer,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...