Followers

Friday, December 24, 2010

SELAMAT TINGGAL SERIBU KALI CINTA



Perkara yang tak pernah aku sangka, akhirnya aku mengikuti rancangan drama tv3 ini sampai ke penghujungnya..haha
beshh ouhh..ketawa ja aku tengok drama SERIBU KALI CINTA
buat pengetahuan anda..aku nie lelaki yang tidak suka tengok drama-drama melayu nih lebih lebih lagi kalau cita pasal cinta..memang aku off terus televisyen nihh...
memang aku sombong habis kalau layan drama melayu+cinta nih
hahaha

tetapi perkara yang sebaliknya berlaku...
cerita ini membuatkan aku jatuh hati untuk terus bagi sokongan kepada filem-filem tempatan...
tapi sayangnya cerita nih dah abis lahh...sedih2...
hahakk

"you'll make me fall in love with you..."

SELAMAT TINGGAL


SERIBU KALI CINTA


BY HARI INI DAN SEMALAM

8 comments:

Asma Amira said...

pertama kali ada org ckap sukakn sy..hahaha!!! xD

Saudara Yeop said...

yeah.....
citer ni mmg best....
kalau bini mcm tu nanti, boleh get ready, tp harap2 x mcm tu la....
hahaha..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ending pow miasara x ingat ker?
Citer sket ending
Tunggu kt blog x upload lg
Kt tb3 oversea x leh tonton plak
Sedeyyy(`_´)ゞ

adda said...

"x pernah jemu menanti cinta..."
habis sudah.... uhuks3

miss effarina said...

Nih cerita favourite I jugak ! hehe

Schajar McFlurry said...

saya lagi suke tengok adamaya! lagi besh...
seriously~

ieMa ackLes said...

la dh abis ker..
bru je nk tgk..hikhik

yana said...

mmg besh..kdg2 terpkir jgk utg jgk kalo kita bngun esk x ingat pape esk nye..msalah mcm xde je kan..i wish i could have that special relationship..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...