Followers

Wednesday, December 22, 2010

SAYA NAK CARI ORANG MACAM AWAK BOLEH..??

Saya nak orang macam awak boleh..?ayat macam dilanda angau je tiba-tiba aku jadi macamnie..plzz..saya tidak angau ok!
tetapi aku disini bukanlah mencari artis popular seperti Siti Nurhaliza..atau penulis blog terkenal seperti cik Hanis Zalikha kita..hehe
cuma sekadar mahu kenal-kenal dengan semua manusia..


Ayat yang selalu kita dengar "berkawan biar beribu,berkasih biar satu..".
Sudah jadi fitrah setiap manusia,suka mempunyai kawan yang ramai..tetapi kalau berkasih pun boleh beribu-ribu..mahu jadi perang yang ke 999xx jadinya kan..?hahahaa...
sebenarnya,jodoh kita ada ja kat mana-mana cuma belum sampai serunya lagi kan..(dalam hati berkata..adehh..lambat lagi lah..hehe)
seperti yang kita semua tahu..kita hanya merancang..hanya tuhan yang menentukannya.....:-)


 Actually,i am looking for someone who is honest, someone with a great sense of humor,an outgoing personality,and most of all,someone who is not superficial.let's face it,outer beauty can always be altered.For me, at least,physical appearance doesn't hold much importance,but,there
 definately has to be an initial attraction.I try to make each day count and believe that appearance will keep you interested for a second but its personality that will keep you for a lifetime....well,if any of this sound interesting you then,i look foward to hearing from you..i really don't have any one person that i would like to particularly meet.i just want ot see the world and meet as many people with like-minded goals as possible ..sEeKiNg tRuE FrIeNdS....sInCeRe PeRsOn.....
No Gay or Lesbian..
(aku geli dengan hubungan kaum sejenis ini..plzz lah)
          
For me, friendships are irreplaceable. I’ve been blessed with deep friendships that I know will last a lifetime and new friendship I may have just found…, occurred because of a connection that we both felt. I strongly believe chemistry connects people.






GAMBAR INI HANYA HIASAN SEMATA-MATA
TOLONG JANGAN TIRU GAYA DUDUK SAYA TAKUT ANDA KENA BUASIR NANTI..
HEHE


by HARI INI DAN SEMALAM

12 comments:

Cik Diana said...

berkawan biar seribu berkasih biar pada yg satu.. ;)

iskandarzulkarn9 said...

betul..betul..betul.....
kata ipin dan upin...
hehe

::FAIZ FARISH:: said...

kawan ni kadang2 masa senang je nampak, masa susah... bayang pun tak nampak... kena pandai pilih kawan.....kan?

mr.syazwan said...

SEMOGA MENDAPAT KESERASIAN DLM PERSAHABATAN...

=_=

tura hepy said...

dalam byk3 kwn mesti ada sorg jer yg betul3 ikhlas...b'hati3lahhh ea....
tp jgn xb'kwn lgsung suda..
sbb kwm ramai sgt bhgia..hehehe

♥cik fyza ♥ said...

insyallah~1 ari nnti kite akn jmpe...mybe bkn skrg kot nk crik org yg jujur n baik~ kan2....
smoga persahabatan akn bkekalan andainya da jmpe yg ikhlas okey

harnani harun said...

terjiwang keee???haha

maRisa canDy said...

insyaallah.. jodoh telah ditentukan kita hnya mmpu merancang... tnggu ja k. n pilihannya sntiasa terbaik untuk diri kita :)

dilla adilla said...

satu hari nti akan ade jodoh yang baik utk awak :)

si ngokngek said...

yap setuju dengan"jodoh ada kt mna2,".....

Nur Aizureen Md Zahir said...

saya sgt pentingkan friendship..ecen kawan2 dari tabika dlu pon saya still keep in touch ngn dowg..
bila kita jujur berkawan,semua org suka kawan ngn kita.
kita mulakan dulu kejujuran & keihlasan and insyaALLAH,,mereka yg berkawan dgn kita pon akan menghargai diri ini..

*hye ! selamat berkawan :)

alyaa hayaty said...

bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum..
selamat berkenalan!! x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...